091004_heeswijk_mierlo_hout.jpgEen gemiste strafschop, twee ballen op de lat, een afgekeurd doelpunt en nul punten. Dat is kort samengevat zoals Heeswijk de wedstrijd van zondag tegen Mierlo-Hout beleefde. Heeswijk zit momenteel, zoals ze dat zo mooi zeggen in de hoek waar de klappen vallen, al dient de eerlijk te zeggen dat het veldspel van Heeswijk over 90 minuten ook niet top was en dus werd er met 2-0 verloren van de bezoekers uit Mierlo-Hout.

Al vroeg in de wedstrijd werd Heeswijk bruut wakker geschut. Mierlo-Hout begon het felst en stond al rap op een 0-1 voorsprong. In het verloop van de 1e helft mocht Heeswijk het spel maken en kreeg kansen. De beste was voor Camiel van Doorn. De captain zag zijn penalty echter gepakt worden. Ook Toine Smulders was niet gelukkig. Heeswijks linkerspits, rondde een scrimmage in het Mierlo-Hout zestienmetergebied doeltreffend af, maar werd buitenspel bevonden door de grensrechter. Menig supporter zette zijn vraagtekens bij dit voorval, maar de gelijkmaker bleef uit. Ook in het tweede bedrijf. Al was Heeswijk er dichtbij via een vrije trap van Mark Dobbelsteen op de lat en een kopbal van Toine Smulders op de kruising. Een doelpunt voor Heeswijk was terecht geweest, maar diep in blessuretijd viel deze aan de andere kant.

Volgende week moet Heeswijk op bezoek bij koploper Berghem Sport, een mooie gelegenheid om het zelfvertrouwen op te krikken.