Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

091004_heeswijk_4.jpgOp zondag 4 oktober kregen we bezoek van onze naaste concurrent Avesteyn 4.
In deze onderlinge derby waren de verwachtingen hooggespannen, want het eerste punt voor Heeswijk 4 was zeer welkom. Vanwege enige absente vaste waarden van Heeswijk 4 werd er een beroep gedaan op spelers van het A2, A1 en het 3e elftal.  

Nadat Heeswijk 4 in de 1e helft het betere van het spel had, kwam Avesteyn toch op voorsprong, 0-1. Hoewel Heeswijk 4 wel probeerde, slaagde zij er niet in om voor rust langs zij te komen. Na rust ging het spel op en neer en kwamen zowel Heeswijk als Avensteyn enkele malen gevaarlijk voor doel. Beide keepers wisten de doelpogingen te pareren, zodat onnodige schade voorkomen werd. Na een goede diepe bal van achter uit kreeg suppersub ‘Tom v. Schaijk' het op zijn heupen en werd neergehaald binnen de 16 meter. Hiermee werd een uitgelezen mogelijkheid verschaft om de 1-1 binnen te prikken. Gerben wist hier wel raad mee en schoot de leren knikker in de touwen, 1-1. Nadien bleef het spannend, maar gescoord werd er niet meer. Hiermee was het eerste punt een feit!

Naast het vieren van het eerste behaalde en zeer welkome punt werd ook dit keer weer, binnen onze vaste rubriek, een ‘man van de wedstrijd' bekroond, want zij die het toekomen verdienen dit. Na een unanieme stemronde bleek dat Eddy B. aka Torpeddy de eer op kon strijken. Buitens de vele felicitaties is Eddy ook in het bezit gekomen van het wisselboeket, verzorgd door ons aller Gerben van Lieshout.

Hoewel het gemis van de koelbox zwaar viel, kijken we met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd. Volgende week zal WEC 5 het onderspit moeten delven en zal bekeken moeten worden wie het predicaat ‘man van de wedstrijd' eigen kan maken.

 

Getekend,

W. van Lankveld