Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijk.jpgVoetbalvereniging Heeswijk vervult een belangrijke functie binnen de gemeenschap van Heeswijk-Dinther. Het is een mooie en zeer actieve vereniging met ruim 600 leden. Daarvan zijn er ruim 440 actieve voetballers waaronder 280 jeugdleden.

Er zijn ruim 100 vrijwilligers die wekelijks belangeloos heel veel uren in touw zijn om alles goed te laten verlopen. Daaronder zijn de terrein- en gebouwenverzorgers en kantinemedewerkers, zij zorgen voor de noodzakelijke basisvoorwaarden. Daarnaast zijn er vele actieve begeleiders, trainers en verzorgers voor de jeugd- en seniorenteams, scheidsrechters en bestuursleden. Allen van onschatbare waarde voor de vereniging.  

Wij zoeken nu enkele enthousiaste vrijwilligers voor lichte onderhoudswerkzaamheden aan het terrein en de rest van de accommodatie.

Deze activiteiten worden doordeweeks uitgevoerd door een gezellig team van vrijwilligers. Wij zoeken daarvoor mensen die één of meerdere dagdelen in de week beschikbaar zijn.

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud van het sportpark en op die manier aan onze vereniging verbonden zijn? Je bent van harte welkom.

Heb je interesse, neem dan contact op met de voorzitter, Peer Verkuijlen tel: 0413-292847
of 06-45790945 tnv Joeri Dobbelsteen
of kom gerust eens langs op sportpark De Ballendonk.