2009-11-07_heeswijk_a1_-_erp_a1.jpgHeeswijk moest gisteren tegen Erp. Op papier moest dit voor Heeswijk een makkelijke wedstrijd worden. Dit leek in de 1e helft ook zo te zijn. Heeswijk begon sterk en ze kwamen in de 11e minuut al op 1-0 door een goed oplettende Danny. Heeswijk ging hierna sterk verder en via een sterk genomen vrije trap schoot Mark , in de 33e minuut, de 2-0 binnen.

Heeswijk bleef kansen creëren maar wist helaas voor rust de score niet uit te breiden. 2-0 was de ruststand.

De 2e helft was Heeswijk geen schim meer van de 1e helft. Ze creëerden amper kansen en de kansen die ze kregen wisten ze niet te verzilveren. Toch maakte Danny in de 65e minuut, na een assist van Jordy, de 3-0. Na deze goal ging de wedstrijd op slot. Er waren aan beide kanten nog kleine kansen maar deze werden niet in goals omgezet. 3-0 was de eindstand. Heeswijk moest nu een half uur in spanning wachten wat NWC had gedaan. Tot blijdschap van Heeswijk lieten deze punten liggen en dus kan het 1e periodekampioenschap in de hoofdklasse Heeswijk bijna niet meer ontglippen, alleen als Gemert de inhaalwedstrijd met meer dan 8 doelpunten verschil wint dan zijn we het niet.  Via deze weg wil ik ook graag Tinie Kezer bedanken voor zijn bijdrage aan de avond.