Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

091115_boskantheeswijk.jpgHeeswijk en Boskant maakte er op Sportpark De Scheken een mooi voetbalgevecht van. Het veld was door de regenval lastig bespeelbaar geworden maar toch probeerde Heeswijk er het beste van te maken. Boskant speelde op zijn Boskants en zat overal ontzettend kort op. En de strijdwijze van de thuisploeg bleek als eerste succesvol.
Na 7 minuten voetbal onderschepte Roel Brands een inspeelpass van Heeswijk en bediende op maat, zijn maatje voorin, Frank Konings. De nummer 10 van Boskant kopte feilloos binnen.  

Heeswijk kwam na de deze vroege domper beter in zijn spel. Camiel van Doorn waarschuwde doelman Erwin Brouwers al een keer door een vrije trap richting kruising te sturen, maar de Boskant-goalie pareerde stijlvol. Vlak voor rust moest Brouwers toch een doelpunt incasseren. Tom Sleddens stuurde Frank Dobbelsteen weg en deze had geen moeite het buitenkansje te verzilveren. 

In de tweede helft bleek hoezeer beide ploegen met krachten hadden moeten smijten. De strijd was nog altijd even hevig maar echt grote kansen kwamen niet meer. Zo eindigde de wedstrijd onbeslist. Volgende week is het een weekendje geen competitievoetbal voor Heeswijk. Op de eigen Ballendonk speelt het dan tegen het tweede elftal van Udi '19. Dit alles in het kader van de KNVB Beker.