Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

091112_avesteyn_f1.jpgTrots presenteerden de negen spelers van voetbalvereniging RKSV Avesteyn F1 zich afgelopen zaterdag in hun nieuwe trainingspakken. De sponsoring van de nieuwe outfit en ook van nieuwe spelerstassen was een één-tweetje tussen de bedrijven Sport 2000 en Vobra Special Petfood.

De kleding en tassen werden zaterdag aangeboden door John en Gerben Verkuijlen van Sport 2000 en Arno van Boxtel van Vobra Petfood, die tevens trainer/leider van Avesteyn F1 is.

Sport 2000 heeft drie vestigingen: in Venray, Helmond en in Veghel. Het bedrijf sponsort een serie clubs in de regio. Vobra Special Petfoods produceert honden en kattenvoer op twee locaties: in Veghel en Loosbroek. Ook Wielco (visvoer en hondenvoer ) in Loosbroek valt onder de Vobra groep.

F1 bezet momenteel met vijf gewonnen en twee verloren wedstrijden een mooie vierde plaats  in de competitie. Het jeugdbestuur van Avesteyn is blij met de warme betrokkenheid van de twee bedrijven, die wortels hebben in Heeswijk-Dinther, Avesteyn bedankt Vobra Petfood en Sport 2000 en wenst spelers en leiding van F1 heel veel sportief  succes toe.