vvheeswijk
Vandaag moesten de jongens van Heeswijk thuis aantreden tegen Someren. Beide ploegen begonnen heel sterk, toch ging in de eerste minuten meer dreiging uit van Someren. Heeswijk wist zich sterk terug te vechten en dit resulteerde in de 28e minuut in een vrije trap, nadat Mark deze snel en netjes had genomen wad de stand 1-0. Heeswijk zette goed door en hierdoor maakte Wouter, na een nette pass van Frank, in de 37e minuut de 2-0. Dit was ook de ruststand.

Na de rust begon Someren aan een opmars, Heeswijk had hier in het begin geen antwoord op en zo kon Someren in de 54e minuut de 2-1 maken.  Heeswijk stond ook nog even met 10 man omdat Sten geblesseerd van het veld af moest. Gelukkig was er snel een vervanger gevonden in de persoon van Koen Dobbelsteen, van Heeswijk A2.

Halverwege de 2e helft wist Heeswijk zich een beetje te herpakken en in de 79e minuut scoorde Koen na een voorzet van Mark. Toch keek Heeswijk na de 86e minuut weer tegen een 3-2 stand aan, na slecht opletten van Heeswijk maakte Someren een nette goal. De eindstand werd door Mark, na een goed benutte penalty, in de 89e minuut op 4-2 gezet. Omdat de directe concurrenten van Heeswijk allemaal punten lieten liggen, is onze koppositie nog verder versterkt.

Volgende week staat voor Heeswijk de uitwedstrijd tegen NWC op het programma.