Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

091212-Heeswijk_E2Na een zinderende wedstrijd tegen een goed spelend Vorstenbossche boys E1 is Heeswijk E2 kampioen geworden. De voetballertjes van Heeswijk hebben een goede najaarscompetitie afgewerkt, waarbij 9x gewonnen werd en 1x gelijk gespeeld is. Hoewel de E2 goede spelers heeft is dit kampioensschap toch te danken aan het zeer goede teamspel en de nooit aflatende inzet. 
 

De laatste wedstrijd werd onder slechte weersomstandigheden gespeeld. De spanning was groot en de tegenstanders maakte er een echte wedstrijd van. Vorstenbossche boys zette veel druk en wij kwamen amper in ons spel. Dit resulteerde in een grote kans voor Vorstenbosch, bij een doorbraak kwam de spits vrij voor onze keeper, Laurens, die echter alert reageerde en een doelpunt voorkwam. Bij 1 van onze spaarzame uitbraken zette onze rechtshalf Tjeu goed door. Zijn als voorzet bedoeld schot ging via een verdediger en de keeper in de goal. 0-1 voorsprong, dit was tevens de ruststand.

Na de rust zette Vorstenbosch nog eens goed aan, dit resulteerde al snel in een doelpunt 1-1. Deze tegenslag werd echter snel overwonnen en we begonnen steeds beter te spelen. De combinaties begonnen te lopen, Max en Ries verdeelde het spel goed. Dit resulteerde in nog eens 5 doelpunten voor ons. 2x Olivier, 2x Gijs en na een prachtige actie 1x Ries. 1-6

Onze achterhoede, Jorg en Merijn gaven niets meer weg. Links op het middenveld zorgde Zev voor voortdurend gevaar en vanaf rechts kwamen steeds goede acties van Tjeu.

Helaas was onze vaste keeper Thijs ziek, maar deze werd goed vervangen door Laurens.

Na afloop nog een gezellig feest in de kantine. Jongens veel succes in de komende voorjaarscompetite.