Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

100110_Pluim_Henny_van_CreijAls de familie van Creij nog groter zou zijn dan hadden wij nog meer vrijwilligers bij onze vereniging. De hele familie doet mee.Al jaren ben die jij actief, samen met Gerard en vervolgens ook jullie kinderen Elke en Kristen. Ik weet niet of het verplicht is of een selectiecriterium om in de familie te komen, maar ook de schoonzoon Chris-Stan kan er niet aan ontkomen.  

Henny, zoals gezegd, je bent iemand die heel erg actief is, al veel hebt gedaan en nog doet voor de vereniging.
Het is voor jou ook altijd wel een combinatie geweest van actief sporten en ook verantwoordelijkheid nemen voor activiteiten en het organiseren daarvan. Je hebt er plezier in maar ook zichtbaar een hekel aan als je dat bij anderen mist. Gezellig aan de bar of elders, soms niet te genieten als je ziet dat anderen hun verantwoordelijkheid niet nemen. Jij huldigt het motto als iedereen wat doet en doet wat die moet doen dan komt het niet altijd op dezelfde neer en is het allemaal te klaren.
Je deed en doet je sport, actief als voetballer en ook tennis. Fanatiek, gaan om te winnen, even balen bij verlies maar vooral het doen het belangrijkste vinden.
Je hebt een stevige bijdrage geleverd aan het promoten van het damesvoetbal door zelf actief te spelen maar ook door lang de begeleiding op je te nemen.
Je was voorzitter van de jeugdcommissie, actief in de jubileumcommissie voor het 50 jarig bestaan in 2001, je begeleidde de jeugd als leiding en je bent medeorganisator van de jaarlijkse jubileumloop. En daarnaast treffen we je ook weer bij de jaarlijkse Bernhezeloop.
Beste Henny, hartstikke fijn dat mensen zoals jij zich zo in willen zetten voor onze vereniging en het is heel mooi en helemaal terecht dat de kiescommissie voor de Pluim jou heeft verkozen om de trotse eigenaar te worden van de Pluim van de Club 2009.