Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijkNa een welverdiende winterstop voor de mannen van Heeswijk A1 stond in het nieuwe jaar een oefenpotje tegen HVCH A1 gepland. Op een koude en winderige zaterdagmiddag traden de twee ploegen aan op het sneeuwvrij gemaakte kunstgrasveld van Heeswijk. Beide ploegen hadden zichtbaar moeite met de hervatting van het voetbalprogramma. 

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Heeswijk steeds beter in het vertrouwde ritme. Na een overtreding op Wouter in de 29ste minuut kreeg Heeswijk een vrije trap op een afstand van 16 meter. Mark legde de bal breed en Wouter schoot verwoestend hard binnen.

Na een kwartiertje warm worden in het kleedlokaal werd de wedstrijd hervat. De tweede helft was tam en kansen bleven uit. In de 60ste minuut kreeg Heeswijk een corner en de afvallende bal was voor Lars die via een bekeken lob de keeper van Heesch verschalkte. Heeswijk vergat om te voetballen en kwamen daardoor steeds meer in de verdrukking. In de 76ste minuut kreeg Heesch een vrije trap die perfect binnen werd geschoten, de keeper van Heeswijk kansloos latend. De wedstrijd eindigde waar de tweede helft mee was begonnen, afwachtend spel van Heeswijk. Heesch drong aan op de gelijkmaker maar die bleef uit.

Al met al een goed begin van 2010. Volgende week staat de topper uit tegen ZSV A1 op het programma. Graag zien wij U allen in Deurne.