Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteynDonderdag de 28e januari werd alweer de derde en tevens laatste voorronde gehouden. Deze avond zou bepaald worden welk team er als derde winnaar door zou gaan naar de finale. Tevens zou duidelijk worden of de Besturen als beste nummer 2 tot nu toe, ook door zouden gaan. Afgelopen donderdag traden de drie overgebleven teams tegen elkaar aan: het team van de dames, het tweede en de A's.
 
Het 2e scoorde voor de pauze zeer regelmatig. De dames en de A's konden de schade binnen de perken houden door goed gebruik te maken van hun joker. Helaas scoorden beide teams weer niet zo best met de muziekvraag terwijl het tweede hier weer wel de nodige punten pakte. Zodoende wist het tweede op de helft van de quiz al een voorsprong van maar liefst 11,5 punt op de nummer 2, de dames op te bouwen.
Echt spannend werd het na de pauze niet meer. Het tweede bouwde de voorsprong zo ver uit dat de afsluitende teamopdracht, waarbij men wederom 20 bekende Nederlanders moest raden, er al bijna niet meer toe deed.
 
De einduitslag van deze voorronde luidt uiteindelijk:
 
1. Avesteyn 2             95 punten
2. Dames                  76,5 punt
3. A's                        59,5 punt 
 
Hiermee is definitief bekend welke teams op vrijdag 26 februari tijdens de finale gaan uitmaken wie zich tot quizwinnaar 2010 mag laten uitroepen.
Deze avond treden tegen elkaar aan: Avesteyn 4, Avesteyn 5, Avesteyn 2 en het team van de Besturen.
 
Op basis van de behaalde punten in de diverse voorrondes belooft dit een spannende strijd te worden. De puntenscores lagen hierbij slechts minimaal uit elkaar.
 
We wensen alle teams alvast veel plezier met de voorbereiding en straks veel succes in de finale. 
Uiteraard is iedereen van harte welkom om deze avond de verrichtingen van zijn of haar favoriete team te komen aanschouwen. 
 
Heel graag tot vrijdag 26 februari!
 
Groeten van de quizcommissie
Theo de Laat, Berry van de Wetering, Joan van Zutphen, Mark van Lamoen