100411_heeswijk-roodwitHeeswijk kreeg afgelopen zondag kans op revanche tegen Rood-Wit '62 uit Helmond. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Helmond in een 4-0 overwinning voor Rood-Wit en dat zat de mannen uit Heeswijk nog steeds niet echt lekker.  Heeswijk moest het zondag doen zonder Frank Dobbelsteen. De spits die de laatste weken flink op schot is, was geschorst en werd in de punt van de aanval vervangen door Tom van der Steen.

Op Sportpark de Ballendonk in Heeswijk waren in de eerste helft weinig kansen te noteren. Camiel van Doorn probeerde het tweemaal van afstand, namens Heeswijk maar was niet succesvol. En ook Tom van der Steen wist het net niet te vinden, omdat een voorzet, gegeven door Fons van Nuland, wat te scherp was. Aan de andere kant hoefde Heeswijk doelman Patrick Lunenburg, terug van een blessure, zich maar één keer te strekken op een Helmondse kopbal. Maar om nou te zeggen dat het een saaie wedstrijd was... Dat zeker niet. Beide ploegen gingen voor de overwinning en schuwden daarin het duel niet.

In het tweede helft hetzelfde spelbeeld. Veel strijd, weinig kansen. In de 56ste minuut had Heeswijk echter dé mogelijk om op voorsprong te komen. In een scrimmage in het Rood-Wit-strapschopgebied mochten Tom Sleddens, Camiel van Doorn en Maarten van den Broek aanleggen, maar allen zonder succes. Sleddens was in de 68ste minuut nog een keer dicht bij een treffer maar kreeg de bal opnieuw niet voorbij de Rood-Wit-doelman. En dus eindigde een vermakelijke wedstrijd in 0-0.