Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

DSC03293Op het sportpark van RKSV Avesteyn werd afgelopen zondag 18 april de jaarlijkse sponsormiddag gehouden. Ongeveer 40 sponsoren van RKSV Avesteyn konden we op deze prachtige zondagmiddag verwelkomen. Tijdens deze middag nam Avesteyn afscheid van hun
hoofdsponsor Hurkmans autobedrijven en Autoschade Nistelrode.
Wij bedanken hen voor de fijne samenwerking de afgelopen tijd. En wensen hen veel succes met hun zaak. Er is een principe akkoord met een nieuwe hoofdsponsor waarover wij u binnenkort op de hoogte kunnen brengen. De E-elftallen van beide clubs speelde voorafgaand aan de derby tegen Loosbroek een oefenduel. Vervolgens konden de spelertjes hun grote voorbeelden begeleiden naar het hoofdveld waarna er bij de aftrap ballonnen de lucht in werden gelaten. De 3 punten bleven in Dinther, en medekoploper DAW liet punten liggen. Waardoor het weer erg spannend is in de top! Het verslag hiervan is deze week te lezen via ons digitale clubblad ’T Avesteyn Bloijke. Aanmelden hiervoor kan via onze site www.avesteyn.nl Op deze manier blijft u automatisch op de hoogte van de uitslagen van RKSV Avesteyn en alle overige nieuwtjes en activiteiten.

De Bavaria Babes en de wildkermis zorgde voor een gezellige middag die tot ver in de avond doorgetrokken werd door vele Avesteyn supporters.

Aankomende zondag moet het eerste uit naar Olland. Laat DAW wederom punten liggen?

Volg de laatste loodjes op www.avesteyn.nl!