Heeswijk_A1_kampioenHeeswijk A1 kampioen in de hoofdklasse.
Voor Heeswijk A1 stond vandaag de uitwedstrijd tegen NWC uit Asten op het programma. Mocht deze gewonnen worden dan werd Heeswijk voor het eerst in de historie van de club kampioen in de hoofdklasse . In de 1e helft ging Heeswijk meteen fel van start en ze creëerden dan ook meteen een aantal kansen.

Geen van deze werd gemaakt maar Heeswijk bleef aandringen. Zeker in het begin wist NWC geen weerwoord te bieden en het spel speelde zich dan ook voornamelijk op hun helft af. Pas in de 42e minuut kwam de verlossende eerste goal voor Heeswijk. Heeswijk kreeg een penalty en Mark schoot deze onhoudbaar in de hoek. 1-0. Dit was ook de ruststand.

Toch liet ook NWC van zich spreken. Heeswijk stond begin 2e helft te slapen en NWC profiteerde hier in de 48e minuut goed van. 1-1. Heeswijk herpakt zich hierna stukje bij beetje en in de 76e minuut kopt Danny na een vrije trap van Mark de bal achter de keeper van NWC. 2-1. Heeswijk is hierna al in de wolken waardoor ze niet goed opletten en NWC meteen weet te counteren met wederom een doelpunt. 2-2. Hierna breken enkele spannende minuten aan voor Heeswijk. Het kampioenschap lijkt op losse schroeven te staan. Gelukkig is daar in de 83e minuut Jordy die de bal op weergaloze wijze binnen schiet. 3-2. 3-2 is ook de eindstand en dit resulteert dan ook in het kampioenschap in de hoofdklasse.

Graag wil ik via deze weg ook een aantal mensen bedanken: Cafe in d'n ollie, voor het sponsoren van de kampioensshirtjes. Jos vd Pas, Ed Heesakkers en Roy Swartjes, voor het sponsoren van de bussen naar de verschillende uitwedstrijden. Verder ook alle supporters bedankt voor de steun dit seizoen.