Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Heeswijk-boskant_01Heeswijk verslaat Boskant in laatste thuiswedstrijd
Het weer was niet wat je verwachtte in de voorlaatste competitieronde, maar Heeswijk deed wel wat het moest doen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2009/2010. In de stromende regen versloeg Heeswijk, Boskant met het kleinste verschil; 1-0. Eerder dit seizoen werd het in Boskant 1-1 en dus wist Heeswijk dat het een stugge tegenstander kon verwachten op De Balledonk.

Bij Heeswijk keerde Patrick Lunenburg weer terug op doel, na zijn schorsing van één wedstrijd, en Lunenburg stond aan de basis van de 1-0 van Frank Dobbelsteen. De doelman van Heeswijk was zelf niet tevreden over zijn uittrap, maar doordat de bal doorschoot, op het steeds natter en gladder wordende veld, kon Dobbelsteen alleen op het vijandige doel af. En zo'n kans moet je de spits van Heeswijk niet geven.

In de tweede helft controleerde Heeswijk de wedstrijd en loerde het op kansen via snelle uitbraken. Die tactiek loonde vlak voor tijd. Frank Dobbelsteen dacht zijn tweede doelpunt van de middag te maken, hij deed dat eigenlijk ook wel, maar tot verontwaardiging van heel Heeswijk werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. Een zeer dubieuze beslissing. Toch herpakte Heeswijk zich en trok het de drie punten over de streep.

Volgend weekend speelt Heeswijk zijn laatste competitiewedstrijd in Nistelrode tegen Prinses Irene. Het is dan hopen op beter weer, maar ook op opnieuw drie punten voor Heeswijk.