Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

joyce_prijsuitrijking_van_Frans_HoekJoyce van de Loo 2e geworden bij Nederlandse keeperkampioenschappen. 
Op vrijdag 7 mei jl deden we met 11 keepers van vv Heeswijk mee aan de Frans hoek Keeperspromotiedag bij RKVV Wilhelmina in Den Bosch.Roeland en Laurens van Oss, Joyce en Youri van der Loo, Mars Hulsman, Robin Roefs, Olaf van der Weijer,Marc van den broek, Cas van Alebeek,  Rens van der put en Jitse Versteden.

Het weer hadden we mee, er was slecht weer voorspeld maar gedurende de keeperswedstrijd bleef het slechts bij een beetje motregen.

joyce_groepsfoto_beste_keeper_van_nlJoyce, Marc, Laurens, Roeland en Robin deden het zelfs zo goed dat ze in de finale terecht kwamen en daardoor verzekerd waren van deelname aan de Nederlandse keeperkampioenschappen die afgelopen vrijdag 14 mei zijn gehouden op het prachtige complex van VVOG te Harderwijk. De finales werden gespeeld om de titel van Beste Keeper van Nederland. Uit de voorrondes van alle keeperpromotie- en trainingsdagen hadden regionale finalisten zich geplaatst en dat leverde een felle strijd op voor de uiteindelijke titels.

Roeland heeft wel goed zijn best gedaan maar was net niet door naar de kwartfinale, Laurens haalde de kwartfinale wel maar moest hier zijn meerdere vinden en ook hij ging helaas niet door, hetzelfde gold voor Marc.
Uiteindelijk lukte het Joyce om in de finale te komen bij de meisjes en na een spannende strijd is Joyce tweede geworden, al met al was het een lange maar gezellige dag.

vv Heeswijk feliciteert een ieder met het behaalde resultaat, in het bijzonder Joyce met het behalen van de tweede plaats.
Jan van Heeren
Keeperstrainer vv Heeswijk