Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Avesteyn_en_sponsorsDubbel feest was het afgelopen week bij Dintherse voetbalclub RKSV Avesteyn. Donderdag werd een  felbegeerde plek in de vierde klasse KNVB afgedwongen en enkele dagen daarvoor haalde de club twee nieuwe clubsponsoren aan boord.

Komende drie jaren trekken Intersport Veghel en Gedo Elektro BV uit Veghel samen op in hun sponsoring van Avesteyn. Intersport doet dat als hoofdsponsor en Gedo als co-sponsor. Namens Intersport tekenden Bart van Lamoen en Willy van Erp en namens Gedo Elektro Eric van Gerwen en Harry Dortmans het sponsorcontract.

Met Intersport heeft Avesteyn de sportieve uitstraling die het verdient en met Gedo een sponsor die zijn wortels diep in de Dintherse club heeft. Beide directeuren van Gedo zijn immers Avesteyners pur sang, voetbalden in diverse teams en zijn al jarenlang vaste clubsponsoren. Eric van Gerwen en Harry Dortmans benadrukten de warme band die ze met de club hebben. “We voelden dat Avesteyn ons nodig had en dit was voor ons een mooi moment om in onze sponsoring een stapje hoger te gaan”.

Met het duo-sponsorschap slaat Avesteyn een nieuwe weg van sponsoring in. “Duo-sponsoring is een vernieuwend en uniek concept, dat past binnen de nieuwe visie op sponsoring van de KNVB. Wij zijn er heel blij mee”, aldus een verheugde voorzitter van Avesteyn, Joep Adank. Behalve champagne waren er bij de ondertekening lovende woorden voor de sponsorcommissie van Avesteyn, die afgelopen maanden met succes de onderhandelingen voerden.

Het sponsorcontract met Intersport biedt de leden direct voordeel door de acties die de sportzaak onder de leden gaat houden, de aanwezigheid tijdens Avesteyn-evenementen en de voordeelcoupons die worden verstrekt. Intersportdirecteur Willy van Erp noemde Avesteyn een loyale, aansprekende vereniging en een voetbalautoriteit die in de regio bijzonder goed staat aangeschreven. De eigenaar van Intersport Veghel-Uden benadrukte het commerciële belang voor zijn bedrijf en toonde zich en passant trots op ‘zijn’ hoofdsponsorschap. “De sportieve ambities van de club passen naadloos bij die van Intersport. Voor de eerste keer zijn we hoofdsponsor van een voetbalclub en dat voelt goed. Voor beide partijen is dit een mooie verbintenis. Voor de leden brengt het direct voordeel en wij krijgen hiermee een grotere klantenkring, die hun weg naar Veghel weet te vinden”, aldus Van Erp.