Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteynVrijdag 4 juni jl. kwamen 24 oud voetballers met hun toenmalige leiders na 25 jaar weer bijeen in de kantine van Avesteyn om bij te praten hoe het was om als jeugd bij Avesteyn te voetballen.

Voor de tweede keer kwamen deze mensen bij elkaar want 25 jaar hadden ze ook al een reunie maar toen was het voor de voetballers nog mogelijk om onderling een wedstrijdje te spelen maar nu zat het er niet meer in, de leeftijd gaat op dat gebied meespelen.

Bij de eerste reunie was het voor iedereen geen probleem om oud medevoetballers te kennen maar deze keer werd regelmatig gevraagd wie hij nu was, de jaren laten duidelijke sporen na.

Ook de aanwezige dames hadden het duidelijk naar hun zin en na wat kennis gemaakt hebben, en na het openingswoord van oud-hoofdleider Adrie van de Heuvel, werd er weer een nieuwe groepsfoto gemaakt zodat men het verschil kan zien in nu en toen. Nu echter zonder een Avesteynteneu aan.

Een dankwoord voor het meewerken van Avesteyn en de vrijwilligen achter de bar, wie anders dan Toos en Rien, is zeker op zijn plaats.

Het was een geweldige avond !

De organisatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.