vvHeeswijkZondag kwam Heeswijk op bezoek in het Erpse sportpark. Heeswijk de nummer twee en Erp de nummer 4 in de derde klasse, dus konden we, gezien de ranglijst, spreken van een topper.
De wedstrijd begon van beide kanten voorzichtig . In de 4de minuut mocht Heeswijk een vrije trap nemen op het middenveld. Erp had de organisatie in de achterhoede niet op tijd in orde, waardoor Mark Dobbelsteen vrije doorgang had en de bezoekers op 1 – 0 zette. Op deze snelle voorsprong had Heeswijk blijkbaar gehoopt, want nu konden ze rustig inzakken en het initiatief aan Erp laten. Erp nam dat ook en  Heeswijk bleef daardoor gevaarlijk met lange ballen. Toch kwam Erp net voor rust nog bijna op gelijke hoogte, maar de kopbal van Toon Barten ging rakelings voorlangs.
In de 2de helft werd het spel steeds grimmiger. Veel overtredingen die resulteerden in vele gele kaarten over en weer. In de 15de minuut werd Hugo Bouwmans fel onderuit gehaald en na het opstandje dat daarop volgde, werd er door de scheidsrechter een rode kaart getrokken voor Ramon Bongers en slechts een gele kaart voor de speler van Heeswijk. Erp stond dus, met nog een half uur te spelen, met tien man. De strijd werd harder en Heeswijk ging steeds  irritanter spelen om op die manier de wedstrijd in het voordeel te beslissen. De Erpse trainer besloot om verse krachten in te zetten. Younes Biyadat kwam in het veld voor Toon Barten en broer Ot werd vervangen door Teun de Vocht. Het spel ging snel op en neer en voor beide teams kwamen er kleine kansjes. Ondanks de numerieke minderheid bleef Erp geloven in een positief resultaat. In de 32e minuut van de 2de helft maakte Luuk Verkuijlen voor het eerst dit seizoen zijn opwachting in het 1ste elftal. Heel Erp geloofde en hoopte op de verdiende gelijkmaker. En die liet niet lang op zich wachten. In de 41ste minuut kopte Luuk Verkuijlen uit een scherpe corner van Dieuwe van der Heijden de 1-1 binnen. De wedstrijd was echter nog niet beslist. In de vele extra minuten voorkwam Denny Witjes de winnende treffer voor Heeswijk en door een goede actie van Roel Driessen bleven de drie punten nog bijna in Erp.  Uiteindelijk bleef het 1-1.  Met de gelijke eindstand werd Erp de morele winnaar van deze middag. Erp speelde met veel strijd, inzet en passie. Het punt was dan ook meer dan dik verdiend.