Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Voetbalplaatjes_zi_1036751hEindelijk is het dan zover. Vanaf 1 november a.s. ontvangt elke klant van C1000 Will Janssen bij € 15,-* aan bestedingen een setje van 5 speciale v.v. Heeswijk voetbalplaatjes gratis. Ook zullen er wekelijks setjes voetbalplaatjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante artikelen. Hou de folders daarom de komende 8 weken goed in de gaten. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

De aftrap van deze speciale actie zal plaatsvinden op het v.v. Heeswijk terrein op zaterdag  30 oktober om 14.00 uur. Dan zal Will Janssen van C1000 aanwezig zijn met de albums om deze uit te delen aan alle jeugdleden.

Bij C1000 Will Janssen zijn deze prachtige v.v. Heeswijk verzamelalbums ook te koop. Deze albums zijn in een beperkte oplage aangemaakt. Dus wees er snel bij, want op=op!

Verder is er ter ondersteuning van deze unieke actie een website ontwikkeld met de naam ‘Onze Club Toppers’. Op deze website, waar v.v. Heeswijk een eigen pagina ter beschikking heeft, kunnen de leden voor alle actiegerelateerde activiteiten terecht. Zo kunnen alle v.v. Heeswijk voetbalplaatjes bekeken worden, wordt er aandacht besteed aan een stukje clubinformatie, kunnen wekelijks de ‘Toppers van de Week’ een vermelding krijgen, kan er deelgenomen worden aan een voetbalquiz etc.

Deze Website gaat van start zodra de actie is gestart. Dus houd deze ClubToppers Website goed in de gaten! Om de site te vinden klik je op het logo bovenaan de pagina.

Veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage


Gelijktijdig houdt ook Avesteyn haar actie bij C1000, maar verdere activiteiten van Avesteyn rond de actie zijn op dit moment bij de redactie van Hadeejer.nl niet bekend.