vvHeeswijkHeeswijk leek bij koploper Mierlo Hout op weg naar een zeer belangrijke zege maar in de slotminuut maakten de gastheren, gereduceerd tot een tiental, alsnog de 2-2. Er werden op deze zondag verschillende wedstrijden afgelast maar in Mierlo Hout ging het gewoon door.

De thuisploeg domineerde in de eerste helft en kwam via Langewouters terecht op een 1-0 voorsprong. Onder aanvoering van de uitblinkende Van de Kerkhof zwaaide de ploeg van trainer Ton van Dijk in deze fase nadrukkelijk de scepter. Alles werd anders toen de bezoekers meteen na de pauze wat gelukkig op gelijke hoogte kwamen toen een voorzet ineens in het doel verdween: 1-1.

Even later wees de 20-jarige scheidsrechter naar de stip en kon Frank Dobbelsteen 1-2 aantekenen. Overigens was de andere Dobbelsteen, Mark, een constante plaag voor de Houtse defensie. Toen even later Nick van de Berg rood kreeg bij de thuisploeg leek de winst binnen voor de gasten. In de laatste minuut lachte het geluk Mierlo Hout echter enigszins toe toen Lalisang wilde voorzetten met links maar de bal dusdanig verkeerd raakte dat deze rechtstreeks tegen het net verdween: 2-2.

(bron: kliknieuws.nl)