Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

101128_SintvvHeeswijkVoordat Sinterklaas binnenkwam, was er al een echt spannend Sinterklaas sfeertje in de kantine. Met goed en enthousiast gezongen Sinterklaasliedjes werden Sint en zijn Pieten binnen gezongen. Er waren 3 Pieten meegekomen, waarvan 2 Pietjes van de meisjesPietenschool, de hoofdPiet en Isabella, en 1 mannetjesPietje, die wel een beetje gek en druk was, zei de Sint.

Het eerste wat Sinterklaas op was gevallen toen hij binnen kwam, was dat er zo ontzettend veel was gebeurd in de kantine en dat deze nu zo mooi en groot was geworden. Het was natuurlijk alweer een jaar geleden dat de Sint in de ‘oude' kantine was, dus dit is weer een mooie opsteker voor alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. Daarna werd de Sint van harte welkom geheten bij v.v. Heeswijk, waarbij hij plaats mocht nemen op de Sinterklaas stoel, welke voor een hele grote tafel stond met een hele berg kadootjes.

Nadat de Sint goed en wel rustig zat werden alle voetbalteams één voor één naar voor gevraagd, waarbij de Sint van elk van de teams toch wel heel goed wist hoe zij hun wedstrijden tot nu toe hadden gevoetbald. Ook de leiders werden bij de Sint geroepen om wat te zeggen over hun teams en er werden zelfs ter plekke ‘yells' bedacht en gezongen door sommige leiders. Nadat de Sint was uitgelegd wat ‘latjetrappen' was werd er alvast even geoefend voor het pakjes uitpakken door met z'n allen van 10 naar 0 te tellen met de ogen dicht. Nadat het laatste team bij de Sint was geweest, was het dan eindelijk tijd om, voor "het echie", de kadootjes uit te gaan pakken. Alle kadootjes werden door de 3 Pieten aan alle jeugdspelertjes gegeven, waarna zij binnen no-time alles konden uitpakken.

En onder het mooie, en vooral langdurige "daag Sinterklaasje" van F3 leider Cyril nam Sinterklaas afscheid van v.v. Heeswijk. Maar niet voordat de Pieten nog een paar grote handenvol pepernoten hadden rondgestrooid.

Het was weer hartstikke leuk  dit jaar en bedankt Sinterklaas voor alle leuke kadootjes!!

En hierbij willen we ook graag alle vrijwilligers die dit leuke Sinterklaas ook dit jaar weer hebben mogelijk gemaakt, weer ontzettend hartelijk bedanken voor hun inzet en medewerking. Top!!

Het Jeugdbestuur