Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdlDe zaalvoetbalcompetitie ligt na het afgelopen competitieweekeinde enkele weken stil. Het kerstweekeinde en het nieuwjaarsweekeinde zijn competitievrij. Op vrijdag 7 januari 2011 om 19.00 uur is weer de eerste competitiewedstrijd. We zijn ongeveer op de helft van de diverse competities, waarbij één prijs al lijkt verdeeld.

In de C-poule steekt nieuwkomer In d’n Ollie met kop en schouders boven iedereen uit. Zij wonnen alle acht hun wedstrijden met ruime cijfers en zijn met een doelsaldo van 135 voor en 6 tegen ruimschoots op kampioenskoers. Halte 5 / Santé heeft een kleine beetje afstand genomen en volgt op 5 punten op de tweede plaats. Ruijs Software en Sportcafé de Zaert delen de derde plaats in de C-poule. Rode lantaarndrager is zvv Van Aarle’s Bouwbedrijf.

In de B-poule delen de degradanten uit de A-poule van het vorig seizoen Schuts Elektro en Heerkens Techniek de koppositie. Beide ploegen haalden 21 punten, waar Heerkens Techniek één wedstrijd meer speelde. Arttekst als promovendus uit de C-poule volgt knap op de derde plaats. Degradatiezorgen zijn er voorlopig voor Klippels vd Braak, Z-one Concept, HS Manders, Dinther Eethuis GBA en De Zwaan. 

In de A-poule gaat Langenhuijzen ‘virtueel’ aan kop. GEDO Elektro volgt op de tweede plaats. VGI, El Torro en Kerkzicht bezetten gedrieën de derde plaats. Promovenda Rein van der Heijden en Stukadoor Jos van de Pas bezetten de laatste plaatsen in de hoogste voetbalpoule en moeten vrezen voor degradatie. 

Alle details van de diverse competitie kunt u terugvinden op www.zaalvoetbal-hdl.nl Langs deze weg wensen wij alle bijna 500 zaalvoetballers, coaches, maar natuurlijk ook de supporters, de beheerders van Sporthal de Zaert en het personeel van Sportcafé de Zaert hele fijne Kerstdagen en een goed jaarwisseling. Tot het nieuwe jaar 2011!