Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

11-01-15_Heeswijk_E1_najaar_kamp_2010Huldiging Najaarskampioenen seizoen 2010 / 2011 Jeugd
Na een zwaar najaarsseizoen zijn er binnen de jeugdafdeling van v.v. Heeswijk maar liefst 3 Najaarskampioenen, namelijk E5M, E3 en E1. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, zijn afgelopen zaterdag 15 januari deze teams en hun begeleiding & supporters uitgenodigd voor een echte HULDIGING.




11-01-15_Heeswijk_E3_najaar_kamp_2010   11-01-15_Heeswijk_E5M_najaar_kamp_2010Als eerste werden de geweldige dames van E5M naar voor gehaald, gevolgd door de voetbalhelden van E3 en daarna de toppers van E1. Nadat leiders en trainers waren gefeliciteerd met hun goede begeleiding van de teams werden de werkers op het veld gehuldigd als ware kampioenen. Als beloning voor het harde werken kreeg iedere speler een echte “KAMPIOEN” medaille omgehangen. Maar dat was nog niet alles; “voor het lekker” waren er voor alle spelers ook nog een consumptiemunt en zakje chips.

Als klap op de vuurpijl kregen deze najaarskampioensteams van de “Vrienden van Heeswijk” per elftal nog een envelop met een kampioensbijdrage, waarmee zij als team leuke dingen kunnen gaan doen. Waarvoor natuurlijk enorm dank vanuit het Jeugdbestuur.

Aan het eind van de huldiging was er nog een extra verrassing  voor de E1 spelers, die vanaf dit voorjaarseizoen in de hoofdklasse gaan voetballen. Daar waar er vanuit de Jeugdvoorzitter nog werd gehoopt dat v.v. Heeswijk in de Hoofdklasse zou kunnen blijven, werd dit toch nog even recht gezet door Marijn vd Heijden, die duidelijk stelde dat de doelstelling toch wel iets hoger lag dan dat!! Als we gaan, gaan we om te winnen, is het motto. Goed gesproken Marijn…..

Om netjes in de Hoofdklasse voor de dag te komen werd aan alle spelers van E1 een trainingspak aangeboden door de begeleiding & supportersschare van de E1. Mèt mooi nieuw v.v. Heeswijk logo en van ieder hun eigen naam erop gedrukt. Ook hiervoor natuurlijk een grote dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen en er zo samen voor zorgen dat er een echte E1 eenheid staat!

Bij deze willen we nogmaals alle spelers en begeleiders van de kampioensteams E5M, E3 en E1 van harte feliciteren met hun kampioenschap en dat ook het voorjaarsseizoen maar net zo succesvol mag worden. TOP!!

Het Jeugdbestuur