Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvHeeswijkOp een winderig sportpark de Ballendonk heeft Heeswijk niet weten te winnen van Volkel. Heeswijk miste enkele basiskrachten, maar ondanks dit gemis begon het elftal van Ton Berens goed aan de wedstrijd. Volkel werd direct onder druk gezet en dit leverde een aantal kansen op voor Heeswijk. Na een goede individuele actie van Tom vd Steen miste Tom Sleddens in kansrijke positie het geluk om de score te openen.

Enkele minuten later werd Hein van Nuland vrij gespeeld aan de linkerkant en zijn voorzet werd door Frank Dobbelsteen goed binnengekopt. Volkel keeper Joost Eurlings wist  echter met zijn knie een doelpunt te voorkomen. Heeswijk bleef aandringen maar echt grote kansen bleven uit. Vlak voor de thee kreeg Heeswijk nog een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied. De indraaiende bal van Hein van Nuland werd echter niet getoucheerd waardoor de Volkelse keeper redding kon brengen. 

Na de rust werd Volkel voor het eerst gevaarlijk. Een schot in de korte hoek werd door invalkeeper Gerwin Hulsen echter goed gepareerd. Heeswijk probeerde ook in de tweede helft druk op de Volkelse defensie te houden, maar verdedigend stonden de gasten beter dan voor rust. Doordat ze rond de eigen zestien bleven hangen was het moeilijk om een gaatje te vinden voor de Heeswijk-aanvallers. Volkel leek met enkele diepe ballen nog gevaarlijk te worden, maar de Heeswijk-defensie gaf weinig tot niets weg. Invaller Toine Smulders zorgde met een slalom in de 88ste minuut voor het grootste gevaar van de 2de helft. Helaas werd hij op de rand van de zestien gestuit. De resterende vrije trap eindigde in de muur, waardoor ook de laatste kans op doelpunten verloren ging. De bril-stand bleef dus op het scorebord. 

Volgende week wacht met Nooit Gedacht in Geffen een goeddraaiende tegenstander, dus Heeswijk kan zijn borst natmaken.