Voetbal

vvHeeswijkHeeswijk A1 pakt belangrijke punten
Op een koude zaterdagmiddag stond de wedstrijd tussen Heeswijk A1 en Mierlo hout A1 op het programma. Na een voorzichtig begin van beide zijden, kwam na tien minuten het spel los met de eerste grote kans voor Heeswijk.

Sten bediende Wouter met een lange bal keurig op maat die de kans net niet wist te benutten. Mierlo kwam er af en toe aardig uit wat resulteerde in een grote kans, maar deze werd goed gepareerd door Dennis. Maar het was Heeswijk die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Na een mislukte voorzet kon Wouter de bal oppikken, hij gaf de bal wederom voor en deze werd door Danny hard en zuiver in het dak van het doel geschoten.
Heeswijk bleef Mierlo onder druk zetten in dit resulteerde 5 minuten later in de 2-0. Door een corner van Rutger raakte de bal in de kluts en  verdween in het doel van Mierlo. Door deze treffer begon Heeswijk vrijer te voetballen wat nog een paar kansen opleverde, maar tot doelpunten kwam het niet.

In de tweede helft zette Mierlo hout de toon door fel de duels in te gaan. Maar Heeswijk liet zich niet kennen en creëerde een aantal kleine kansjes. Een kwartier voor tijd golfde het spel op en neer en onderbrak Sten een aanval van Mierlo door middel van een overtreding. Hij ontving hiervoor geel en helaas moeten we hem daardoor de volgende wedstrijd missen wegens een schorsing. Na een late wissel kreeg Nils de mogelijkheid de wedstrijd te beslissen, maar hij verzuimde dit. In de 90e minuut maakte Heeswijk het zich alsnog onnodig moeilijk en incasseerde een tegendoelpunt. Maar uiteindelijk bleef Heeswijk overeind en bleven de drie punten in Heeswijk, waardoor Heeswijk nog op schema ligt om de tweede periode in de wacht te slepen.