2011-03-13_Heeswijk_-_MuloHeeswijk doet goede zaken met winst op MULO
Voetbalvereniging Heeswijk heeft zondagmiddag uitstekend geboerd door een prima 3-1 overwinning neer te zetten tegen het Helmondse MULO. Mooie bijkomstigheid was dat koploper Erp met 3-0 verloor van het veel lager geklasseerde Volkel.

Heeswijk had in het begin van de wedstrijd moeite om het middenveld in handen te krijgen. De Helmonders zorgden met veel lopende mensen voor onrust en dit resulteerde binnen tien minuten in de, op dat moment verdiende, 0-1. Heeswijk rechtte de rug en knokte zich terug in de wedstrijd. Spits Frank Dobbelsteen zette voor rust de stand weer gelijk, nadat hij oog in oog met de MULO-goalie niet faalde.

De tweede helft was misschien wel de beste helft van Heeswijk van dit seizoen. MULO was nergens meer. Heeswijk dicteerde en creëerde kans na kans. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 2-1 viel. Na een uur spelen werd Mark Dobbelsteen vrij gespeeld en Heeswijks nummer 10 scoorde knap. MULO probeerde met counters nog gevaarlijk te worden, maar het tenue van Heeswijk-doelman Patrick Lunenburg bleef in de tweede helft schoon. De meer dan verdiende 3-1 kwam weer op naam van Frank Dobbelsteen. Heeswijk stijgt door de overwinning naar plek 2 van de ranglijst en heeft evenveel punten als koploper Erp, die wel nog een wedstrijd te goed hebben.