vvHeeswijkVandaag moest de E4 thuis tegen koploper Ruwaard, dus het zou sowieso geen makkie worden. Nog voordat de wedstrijd begonnen was, werden we ook nog eens goed gewaarschuwd door de leider van Ruwaard. Hij vertelde dat het team alleen nog maar sterker geworden was.

Toch begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd en werd al snel duidelijk dat we echt niet onderdeden voor deze koploper. Al na 10 minuten scoorde Remco dan ook de 1-0. We bleven goed spelen en dit leverde ook nog eens de 2-0 door Sammy en de 3-0 door Willem op. Hierna was het rust.

Met deze prachtige stand was het in de tweede helft vooral belangrijk de voorsprong vast te houden. Het werd nog even spannend omdat Stijn ongelukkig hands maakte en Ruwaard uit de vrije trap de 3-1 maakte. Toch bleven we tot aan het eind de betere ploeg en waren de 3 punten voor Heeswijk! Een zeer trotse Mari, die zo blij was dat het te horen was door heel het sportpark. Het is dan ook niet niets, met 3-1 winnen van de koploper. Goed gedaan jongens