Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110402_KampioenMC1Het meisjesteam MC1 van voetbalvereniging RKSV Avesteyn is op zeer overtuigende wijze kampioen geworden. Met een 5-0 overwinning op Grave sloten de meisjes hun succesreeks af en werden ze ongeslagen kampioen. Afgelopen zaterdag maakte de ploeg met hun leiding een feestelijke rondrit door Heeswijk-Dinther op de veilige groepsfiets van De Heische Hoeve.

Afgelopen drie seizoenen bleef een kampioenschap voor de meisjes telkens net buiten schot, maar dit seizoen waren de Dintherse voetbalsters absoluut de allerbesten en werd het team, zonder één verliespunt te morsen, overtuigend kampioen.   Met de 5-0 zege op Grave werd het kampioenschap veilig gesteld en dik onderstreept.

Avesteyn MC1 is een team met veel voetbalkwaliteiten maar daarnaast is het ook een hele sociale en gezellige groep. “De meiden gaan voor mekaar door het vuur. Ze hebben er dit seizoen voor gevochten en ze hebben gewonnen”, vertellen hun leiders trots.

Saillant detail in het succesverhaal is het feit dat de ploeg ook in de beker nog kansen maakt op een titel. Binnenkort spelen ze de halve finale. 

Boven van links naar rechts; Harold van den Braak, Jessica van de Tillaart, Nienke Hoeksema, Agnie Papaloukas, Patrick Verhoeven, Raymond Mulders, Anita van der Cammen. Zittend van Links naar rechts; Rhana Verkuijlen, Lisa van Sleuwen, Geertje van Esch, Lianne van der Cammen. Liggend van links naar rechts; Anoek van Schijndel, Tara van den Braak, Elles Gabriëls, Ashley van Bakel.