Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdlIn d'n Ollie met overmacht kampioen van de c-poule
In d'n Ollie is afgelopen zaterdag met grote overmacht kampioen geworden in de c-poule. Grootste "concurrent" Halte 5/Sante werd met 12-0 naar huis gestuurd. Hiermee wordt de ploeg zonder puntverlies kampioen.

Er werd nog geen enkele wedstrijd niet met dubbele cijfers gewonnen, met een 32-1 zege op Heuvel Elektro als hoogtepunt. De ploeg heeft 269 doelpunten voor en 14 doelpunten tegen in 15 wedstrijden, wat een gemiddelde overwinning van 18-1 betekent. Door het kampioenschap promoveert In d'n Ollie naar de b-poule.

Schuts Elektro kampioen van de b-poule!

Schuts Elektro is afgelopen zaterdag zonder te spelen kampioen geworden van de b-poule. Runner-up Heerkens Techniek verloor reglementair met 5-0 van HS Manders en heeft daardoor een achterstand van 11 punten, met nog 3 wedstrijd te spelen. Ook nummer 3 Arttekst staat op straatlengte achterstand en kan de Heeswijkse ploeg niet meer achterhalen.

Schuts Elektro is daarom niet meer in te halen en kan aanstaande vrijdag de titel gaan vieren na de wedstrijd tegen Klippels-V/d Braak. De ploeg keert na een jaar afwezigheid weer terug in de a-poule.