Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvHeeswijkVoetbalvereniging Heeswijk organiseert op 17 april a.s. op haar velden een keeperclinic voor de F, E, D en C jeugd. Bij een deel van de voetbalverenigingen wordt nog relatief weinig gerichte aandacht besteed aan jeugdkeepers en hun specifieke manier van trainen. Niet zelden ligt de onbekendheid met het keepersvak hieraan ten grondslag. Deze dag begint om 09:00 uur en duurt tot ca 16:00 uur.
 
Het uitgangspunt van onze keepersclinic is veel (samen) doen, ervaringen uitwisselen en een plezierige dag voor keepers, keeperstrainers en belangstellenden. Tijdens de clinic zullen uiteenlopende en uitdagende oefeningen met de deelnemende keepers worden uitgevoerd, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met het niveau en de leeftijd van de keepers.
 
Keepers, en zeker ook keeperstrainers die belangstelling hebben om aan deze leerzame dag mee te werken worden van harte uitgenodigd zich hiervoor aan te melden.  Voor meer informatie kunt u terecht op de website van v.v. Heeswijk, zie www.vvheeswijk.nl .
 
Keepers die  zich willen opgeven om aan deze clinic mee te doen kunnen zich  per e-mail opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de kosten voor deze leerzame dag bedragen  € 10, = per deelnemende keeper. Voor iedere keeper is er aan het eind van de dag een leuk aandenken.
 
Dus meld je snel aan, zodat je verzekerd bent van deelname.