Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110411kampioensfoto_E3_AvesteynAlles wat maar een beetje Avesteyn was, was afgelopen zaterdag trots en blij met het kampioenschap van E3 van Dintherse voetbalvereniging RKSV Avesteyn. E3 sloot met een 5-2 overwinning op Oss ’20 een succesreeks van acht overwinningen af en werd daarmee ongeslagen en glansrijk kampioen. Afgelopen zaterdagmiddag maakte de ploeg met hun leiding een feestelijke rondrit door Heeswijk en Dinther op een veilige ‘platte kar’ om het kampioenschap te vieren.  Na de zegetocht werden spelers, leiders en trainers in de kantine van het clubgebouw van Avesteyn ingehaald en gehuldigd door alle D-E-F teams, veel ouders en andere belangstellenden.

Met de 5-2 zege afgelopen zaterdag werd het kampioenschap dik onderstreept en werd (met nog één wedstrijd te gaan) de eerste plek veilig gesteld.

Avesteyn E3 is een team dat barstensvol voetbalkwaliteiten zit. Daarnaast is het ook een enorm hechte groep, die heel goed kan samenspelen. Elke week, tijdens trainingen en wedstrijden, beleeft de groep met elkaar veel voetbalplezier. Hun leiding zegt daarover: “Het belangrijkste is dat E3 gewoon een heel hecht TEAM is. Samen zorgen de jongens ervoor dat het voor ons en voor het publiek/ouders iedere week weer genieten is als zij voetballen. De jongens willen gewoon elke keer heel erg graag voetballen en ze zijn enorm leergierig. Daardoor zijn ze dit seizoen ook zo gegroeid in hun spel”.

Jeugdbestuur Avesteyn wenst spelers en leiding van E3 van harte proficiat met het kampioenschap en voor het komend seizoen: heel veel voetbalplezier en veel sportief succes!

 Op de foto:
Achterste rij vlnr: Arno van Boxtel, Jens de Laat, Christian Voets, Twan van de Elsen
Middelste rij vlnr: Bas Juyn, Freek van den Berg, Jody van Bakel, Bram Voets, Boyd van Boxtel, Bram Wijffels, Lars van den Elsen,
Voorste rij vlnr: Tim de Mol, Joran van Zutphen.