Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110423_voetbal_training_ROBNaast de inzet van vele vrijwilligers binnen de vereniging, zowel bij de jeugd als bij de senioren, wil ik graag speciale aandacht vragen voor het feit dat dit seizoen binnen de jeugdafdeling 3 van onze jeugdspelers aktief zijn (geweest) voor hun school / opleiding. Dit zijn Rob van Zutphen, Bart Hulsen en Laurens Schepers.
Zij hebben, ieder vanuit hun eigen opleiding, een opdracht gekregen waarbij ze ervoor hebben gekozen deze uit te voeren binnen v.v. Heeswijk. De opdrachten hadden allemaal te maken met de begeleiding van de jeugdelftallen en lopen uiteen van trainen tot zaterdagdienst, en van begeleiden tot het fluiten van een wedstrijd.

Wanneer we terugkijken naar de uren die zij hierin hebben gestoken, zonder uitzondering meer dan de uren die zij vanuit school moesten maken, kunnen we alleen maar de heel positieve conclusie trekken dat zij enorm goed hebben meegedraaid en een positieve bijdrage hebben geleverd aan ons als vereniging. Ook de terugkoppeling van de leiders / trainers waar zij hebben kunnen meelopen, zijn unaniem positief.

 

Daarvoor willen we natuurlijk Rob, Bart en Laurens heel hartelijk bedanken voor hun inzet. En we hopen dat zij het net zo naar hun zin hebben gehad. En wellicht hebben we hiermee een start gemaakt voor de komende generatie jeugdbegeleiders.