Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110501_Keepers-clinic_jeugd_2011Zondag 17 april was dè dag van de Keepersclinic bij vv Heeswijk voor de jeugdkeepers in de leeftijd van 6 tot 14 jarigen. Met de organisatie in handen van v.v. Heeswijk jeugdkeeperstrainer Jan van Heeren,  met assistentie van zoon Dennis en A en B keepers Bart, Job en Bram en met onuitputtende medewerking van onze vrijwilligers, hebben de jeugdkeepertjes uit de regio kunnen genieten van een fantastische dag met alles er op en er aan.

Naast de goede begeleiding hielp ook het weer een handje mee, want met 17 graden en een mooi zonnetje bleek het een mooie dag te gaan worden…

Met allerlei spelletjes en oefeningen in behendigheid, coördinatie, showduiken, keepersoorlog, keepersvolleybal en nog veel meer leuke activiteiten kregen de jonge keepers de kans zich te meten met elkaar, hetgeen een zeer gedreven gebeuren was om te aanschouwen, mede ook gezien de vele ouders die de hele dag bleven kijken langs de kant.

Naast dit inspannende ochtendprogramma werd ’s middags een keepers demonstratie verzorgd door onze fantastische keepers, waarna de prijsuitreiking volgde. Alle keepers hebben zich, zonder uitzondering, deze dag van hun beste kant laten zien en met een medaille van v.v. Heeswijk èn een keepershandschoenentas (3x woordwaarde…), geschonken door Sport 2000, de kledingsponsor van v.v. Heeswijk, op zak verlieten alle keepers, moe maar zeer tevreden en voldaan, sportpark de Balledonk.

Gezien de enorme animo voor dit nieuwe evenement op het v.v. Heeswijk terrein en de hele leuke reacties op deze dag, gaan we ervan uit dat we deze keepersdag ook volgend jaar weer op de agenda gaan brengen. Op naar volgend jaar !!!!

Met dank aan onze sponsor sport 2000, AA drinks en Santé Groente en fruit. En natuurlijk willen wij onze keepers en vrijwilligers heel erg bedanken voor hun inzet tijdens deze geslaagde dag. Bedankt!!!

Jan van Heeren - Keeperstrainer vv Heeswijk
Het Jeugdbestuur