160511_zaalvoetbal_kampioenen1Nog meer kampioenennieuws! GEDO Elektro heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap in de a-poule van Zaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek binnengesleept door een 3-2 overwinning op nummer twee VGI.

In de confrontatie met runner-up VGI kwam de ploeg al snel op voorsprong door een intikker van Stephan de Laat. Dit was tevens de ruststand. Na rust kwam VGI sterk terug en door goals van Nick van der Heijden en Nik Papaloukas zelfs op voorsprong; 1-2. Niet veel later was het Fons van Nuland die de stand weer gelijktrok, waarna opnieuw Stephan de Laat in de laatste minuut de winnende goal binnen kon schuiven.

Door deze overwinning wist de ploeg een voorsprong van 8 punten te pakken op nummer twee VGI, 13 op nummer drie El Torro en 15 op nummer vier Langenhuijsen OZ. Met slechts 8 verliespunten en een straatlengte voorsprong mag de ploeg zich de verdiende kampioen noemen!

Foto: Het kampioensteam van GEDO Elektro. Bovenste rij van links naar rechts: Stephan de Laat, Luuk Verkuijlen, Danny van de Graaf, Tommie van den Berg, Luc Gosselink en Geert van Gerwen. Onderste rij van links naar rechts: John Rovers, Fons van Nuland, Gijs Heerkens, Sjoerd Swinkels en Joep Konings. Op de foto ontbreekt Ton van Katwijk.