Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdlDe zaalvoetbalcompetitie gaat binnenkort weer beginnen met de wedstrijd om de Rabobank Supercup, de traditionele openingswedstrijd tussen de bekerwinnaar en de kampioen van de A-poule. Dit jaar betekent dit dat In d’n Ollie en GEDO Elektro het op vrijdag 26 augustus a.s. tegen elkaar opnemen. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld in sporthal de Zaert.
 
Vanaf dat moment barst de competitie in Heeswijk, Dinther en Loosbroek weer los. Dit jaar wordt opnieuw gespeeld in drie poules. De A-poule is dit jaar versterkt met de promovendi Arttekst en Schuts Elektro. In de B-poule is In d’n Ollie nieuw aan de start, terwijl de C-poule naast degradant HS Manders, twee nieuwe teams aan de start heeft. Catering Verheijden/ Shang Hai en Viking Entertainment zijn nieuwe teams die dit jaar gaan deelnemen.
 
Ook zijn er enkele nieuwe teamnamen. Halverwege vorig seizoen werd Emgas omgedoopt tot Z.one Concept. Dit jaar wordt de Zwaan omgedoopt in 2Complete, 100% Kerkzicht heet voortaan E&E betonbouw, terwijl M. vd Pas Kabelmontage nu de naam Constructie lasbedrijf Verhagen draagt.
 
Langenhuijzen OZ, Heerkens Techniek en C1000 Will Janssen zijn teams die gestopt zijn met zaalvoetballen en we dus jammergenoeg nu niet meer als team terug zien in de Zaert.
 
Traditioneel wordt de competitie voorafgegaan door een jaarvergadering op maandag 22 augustus a.s. om 20.30 uur in zaal de Toren in Dinther. We hebben hier de officiële kick-off van het digitale wedstrijdformulier. Bij het zaalvoetbal wordt al jaren flink aan de digitale informatieweg getimmerd. Vanaf dit seizoen worden bij alle wedstrijden de wedstrijdformulieren digitaal ingevuld. We hopen dat velen bij de jaarvergadering aanwezig zijn om de start hiervan mee te maken.
Tijdens de jaarvergadering nemen we ook afscheid van Erwin van Kessel als scheidend bestuurslid en voorzitter van onze vereniging.
 
Voor geïnteresseerden is het zaalvoetbal elke vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur en elke zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur live te aanschouwen in Sporthal de Zaert aan de Heilige Stokstraat in Dinther. Meer informatie is te vinden op onze website www.zaalvoetbal-hdl.nl en live zijn de uitslagen te volgen via twitter @zaalvoetbalhdl