Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110826-lvdv-supercupIn d'n Ollie won vanavond in een eenzijdige wedstrijd tegen Gedo Electro de Rabobank Supercup. De traditionele opening van het zaalvoetbalseizoen kende halverwege een overbrugbare 4-1 achterstand voor de kampioen van de A-poule van het afgelopen seizoen. De bekerwinnaar kende echter in de tweede helft geen genade en won overtuigend met 12-2.

Kersverse voorzitter én medewerker van de Rabobank Camiel van Doorn reikte na de wedstrijd de beker met de grote oren uit aan aanvoerder Danny Aarts van In d'n Ollie, dat met enkele nieuwe spelers nog sterker lijkt dan het vorige seizoen. Het lijkt een kwestie van tijd dat zij zich ook in competitieverband met de sterksten kunnen gaan meten. Gedo Electro, als gewezen kampioen van de A-poule, mocht zich beroepen op een smalle selectie deze avond, maar moest in In d'n Ollie haar terechte meerdere erkennen.

De felicitaties gaan naar  het succesvolle In d'n Ollie, wat na het kampioenschap in de C-poule, het winnen van de Pintenmancup, nu ook de Rabobank Supercup in haar prijzenkast mag zetten. Een knap resultaat voor deze nog jonge ploeg.