Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

110822-lvdv-ErwinvKesselTijdens de jaarvergadering van zaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek kreeg Erwin van Kessel uit handen van official Jos Heutink de Zilveren Speld van de KNVB. Scheidend voorzitter van de plaatselijk zaalvoetbalvereniging werd door de KNVB in het zonnetje gezet vanwege zijn enorme verdienste voor de zaalvoetbalsport. Na 12,5 jaar bestuurlijke betrokkenheid gaat Erwin zich op andere dingen richten.

Heutink sprak vol lof en waardering over van Kessel. "Vrijwilligers, die week in week uit, zich inspannen voor de sportgemeenschap moeten de waardering krijgen die ze verdienen. Zonder hen zou u hier niet zitten en zou u zich niet iedere week in de sportzaal kunnen inspannen en ontspannen met zaalvoetbal", hield hij de aanwezigen voor. En tot van Kessel: "Uw enorme inzet en betrokkenheid en de waardering daarvoor blijkt uit het feit dat uw medebestuursleden, de moeite hebben genomen het moment dat u afscheid neemt, nog een extra te markeren met deze welverdiende onderscheiding".
Hierna sprak dhr. Heutink ook nog Erwins vrouw Ilse. Hij bedankte Ilse voor de ruimte die zij aan Erwin heeft gegeven om zich op deze manier in te spannen voor de vereniging en reikte haar een mooie bos bloemen uit. Tot slot liet hij Ilse de Zilveren Speld opspelden.

Aansluitend sprak vice-voorzitter Lambert van der Ven tot de scheidende voorzitter. Hij roemde Erwin om zijn enorme betrokkenheid. Maar bovenal over zijn persoonlijke betrokkenheid. "Erwin heeft zich enorm ingespannen voor de digitalisering van onze voetbalvereniging. Eerst met een nieuwe website, toen met alle communicatie naar de teams via e-mail en onlangs nog rond het digitale wedstrijdformulier. Maar voor de persoonlijke contacten gaf Erwin toch altijd de voorkeur voor het persoonlijke contact. Altijd even een belletje en met teamleiders altijd de tijd voor een persoonlijk gesprek, ondanks het drukke gezinsleven met kleine kinderen. Die persoonlijke aanpak is een grote kwaliteit van de bestuurder Erwin van Kessel". Tot slot dankte van der Ven van Kessel voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid, waarvan de laatste zeven jaar als voorzitter en sprak de hoop uit Erwin nog lang actief bij het zaalvoetbal te mogen ontmoeten.

Na het officiële gedeelte werd Camiel van Doorn door de jaarvergadering gekozen tot haar nieuwe voorzitter en neemt het nieuwe bestuurslid Gerwin Hulsen de taak van penningmeester over.

110822-lvdv-Overhandiging110822-lvdv-_Oorkonde110822-lvdv-Camiel_vDoorn