Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Avesteyn_7Het 7e elftal van RKSV Avesteyn is op 4 september compleet in het nieuw gestoken.Dit is mogelijk gemaakt door een aantal spelers en supporters van dit elftal, wat zich ook wel De Mannuh noemt.Zo prijkt er nu op de voorkant van de shirts de meubelgigant van Dinther, Heerkens interieurs.  


Dit bedrijf wordt geleid door Dirk Heerkens, ook wel bekend als de super-linksbuiten van De Mannuh.

Avesteyn_7_-2Achter op de shirts vinden we A&K installatietechniek, een jong bedrijf uit Heeswijk-Dinther met aan het roer Roel vd Akker (van de Mannuh) en Rob Kuijpers (Avesteyn 1).

Voor de wedstrijd en naast het veld zie je dat Avesteyn 7 er strak op staat met nieuwe trainingspakken, coachjassen en windjacks voor de wissels.

Deze zijn beschikbaar gesteld door Dennis v.d. Donk van Cable Space uit Den Bosch. Een bedrijf gespecialiseerd in kabeldraagsystemen, verlichting, spanningsrail en verhoogde vloeren. Dhr. Vd Donk is via de coach van De Mannuh bij Avesteyn gekomen en heeft er voor gezorgd dat De Mannuh representatief voor de dag komen.

Daarnaast heeft Bob Romme van Met Smaak Catering een nieuw verzorgingspakket gesponsord waardoor we ook bij blessures en bij dorst beslagen ten ijs komen.

 

De Mannuh bedanken alle sponsoren voor het vertrouwen, iets wat zich geuit heeft in 2 fors gewonnen wedstrijden aan het begin van het seizoen.!!!

 

Bedankt

 

De Mannuh