Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

111126_D2_kampioenOp zaterdag 26 november 2011 is Avesteyn D2 winterkampioen geworden. Met 2 punten voorsprong begonnen we aan de lastige uitwedstrijd tegen SDDL D1. Tientallen vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes waren naar het verre Demen gekomen om ons aan te moedigen.

Hoewel we de hele wedstrijd beter waren dan de tegenstander, viel het toch niet mee om te scoren. Vooral hun keeper bleek een sta-in-de-weg en wist een groot aantal mooie reddingen te verrichten. Uiteindelijk wisten Harm in de eerste helft en Djonah in de tweede helft te scoren.

Een paar minuten voor tijd scoorde SDDL nog tegen, maar hier bleef het gelukkig bij. De overwinning en daarmee ook het kampioenschap zijn binnen. In 11 wedstrijden hebben we 10x gewonnen en 1x verloren. We hebben 55 doelpunten voor en slechts 7 tegen. In maar liefst 7 wedstrijden hebben we de 0 weten te houden. De volgende spelers hebben voor dit resultaat gezorgd: Luc vd Heijden, Wes van Wanrooij, Daan Hendriks, Sam Otten, Jeroen Ketelaars, Jelle vd Zanden, Djonah van Roosmalen, Tom vd Heijden, Sanne vd Boom, Wesley Wiltingh, Harm Cooymans, Stef Verhoeven en Bram van Kessel. Tevens willen wij Meindert en Silvia vd Heijden (Texaco) bedanken voor de nieuwe shirts, die we in de rest van dit seizoen als inloopshirts voor de wedstrijden zullen gaan gebruiken.