111127E2_en_GildekoningBlij verrast was ik op deze frisse zaterdagmorgen, een week na het behalen van mijn koningstitel bij het Willebrordusgilde. Mari, die altijd vol verrassingen zit, had ervoor gezorgd dat er gildeleden met bazuin en trom aanwezig waren. Gehuld in het koningsvest werd ik knielend op een kussen gekroond door Bram onder toeziend oog van Jens, Jurgen, Wouter, Peter, Kevin, Luuk, Rens en Mari. Na deze huldiging begonnen we aan onze wedstrijd tegen Berghem Sport. De spelers waren zo onder de indruk van de huldiging dat ze de eerste twintig minuten niet goed in hun spel kwamen. We keken na een kwartier dan ook al tegen een 0-1 achterstand aan. Rust.
De tweede helft zagen we een herboren Heeswijk. Er kwamen kansen en er werd uitstekend gevoetbald. Jammer genoeg lukte het ons niet om de gelijkmaker te scoren. Zo bleef de stand 0-1 en zelfs de leider van Berghem Sport vond dat we meer verdiend hadden.
Ik wil hierbij alle VVH 'ers bedanken voor de felicitaties en de leuke reacties die ik heb mogen ontvangen.