Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

111214vv_HeeswijkNiet alleen sportief gebied kan Heeswijk heel tevreden zijn, ook met de werving van een 2e sponsor is het bestuur heel content. Heeswijk heeft een hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. en nu ook een overeenkomst voor 3 jaar met Viking Entertainment B.V. als 2e sponsor. Het invoeren van een 2e sponsor is nieuw. Voor de vereniging is het erg belangrijk om afspraken te maken voor een langere periode. Dat geeft meer financiële zekerheid en continuïteit voor de vereniging. “Heel belangrijk in deze tijd”, aldus  voorzitter Peer Verkuijlen.

 Viking Entertainment B.V. is al langer bij Voetbalvereniging Heeswijk betrokken als bordsponsor en als sponsor van incidentele projecten. Volgens Frenk de Wert, directeur van Viking, is “elkaar kennen belangrijk en er vertrouwen in hebben dat de middelen aan goede zaken besteed worden. Dat is wel de basis voor deze overeenkomst”. 

Voorzitter Verkuijlen geeft aan dat het voor Viking ook wel duidelijk is dat het bij Heeswijk naast de voetbalsport ook gaat om het sociale gebeuren en de maatschappelijke positie binnen de gemeenschap van Heeswijk-Dinther. “Goede onderlinge verhoudingen, veel aandacht voor de jeugd, een grote en goede ploeg vrijwilligers maken heel veel mogelijk. Dat draagt bij aan de goede naam en zeker in grote mate aan de sportieve resultaten”.

 Viking Entertainment is als bedrijf actief met het bemiddelen van tal van artiesten voor evenementen, feesten, partijen en bruiloften. Dat zijn ondermeer artiesten, bands en dj´s van nationale en internationale bekendheid. Viking richt zich daarbij niet alleen op particulieren maar verzorgt ook de volledige organisatie van zakelijke evenementen, publieksevenementen, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Kortom een full-service organisatiebureau voor een kleinschalige meeting of de realisatie van een groots bedrijfsfeest.

 Op zondag 11 december werd op het sportpark De Balledonk de overeenkomst getekend door Frenk de Wert van Viking en Peer Verkuijlen, voorzitter van Voetbalvereniging Heeswijk.