Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

111218_GEBR_DIJKHOFF_FUTSAL_TOERNOOINu het einde van het jaar nadert en de temperatuur steeds vaker onder het vriespunt duikt kan voetballen op het veld wel eens een lastig verhaal worden. Om spelers en supporters, in deze tijd, toch nog te trakteren op het beste wat onze regio op voetbalgebied te bieden heeft, organiseert voetbalvereniging Heeswijk op 27, 28 en 29 december voor de eerste maal het Gebroeders Dijkhoff Futsaltoernooi.

Teams uit de regio vaardigen hun beste selectiespelers af om het tegen elkaar op te nemen in Sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther. Op dinsdag 27 december strijden Avesteyn, BMC, vv Heeswijk, Nooit Gedacht en SCMH tegen elkaar in Poule A. Een dag later (28 december) is het de beurt aan WHV, VOW, Prinses Irene, RKVV Erp en RKSV Schijndel. Uit beide poules stootten de twee beste teams door naar de halve finales die gespeeld gaan worden op donderdag 29 december. Op diezelfde donderdagavond is ook de finale en dan zullen we dus weten welk team zich de eerste winnaar van het Gebroeders Dijkhoff Futsaltoernooi mag noemen. 

Wilt U de beste voetballers uit onze regio zien schitteren in de zaal? Kom dan 27, 28 en 29 december naar Sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther. De poulewedstrijden worden vanaf 18.30 uur afgewerkt. De halve finales beginnen op donderdag vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt per avond € 2,- per persoon, kinderen onder de 12 jaar mogen gratis een kijkje komen nemen. Houd voor meer informatie de site van vv Heeswijk in de gaten (www.vvheeswijk.nl).