Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvHeeswijkWie gaat deze strijd mee aan, 2 dagen fietsen voor een goed doel meldt je dan nu aan. Voetbalvereniging Heeswijk is een mooie vereniging die met inzet van velen goed draait. Bij de vereniging gaat het naast de voetbalsport ook om het sociale gebeuren en de maatschappelijke positie binnen de gemeenschap van Heeswijk-Dinther. Goede onderlinge verhoudingen, veel aandacht voor de jeugd, een grote en goede ploeg vrijwilligers maken heel veel mogelijk.

 Dat gaat allemaal niet vanzelf. Naast de inzet van veel mensen is er ook geld nodig. Het mooie is om het verwerven van financiële middelen te koppelen aan een leuke vermakelijke activiteit.
In de jaren ‘70 waren de meerdaagse hometrainerwedstrijden altijd zeer succesvolle activiteiten.
In goed overleg met het bestuur van Voetbalvereniging Heeswijk hebben de Vrienden van VV Heeswijk dit initiatief weer opgepakt. 

De Vrienden van VV Heeswijk en Café Zaal Jan van Erp hebben hiervoor de handen ineengeslagen en organiseren op 20 en 21 Januari 2012 een Home Trainer 2-Daagse, voor zowel dames als heren.

 U kunt ook deelnemen. U krijgt als betrokken sponsor van VV Heeswijk de voorkeur en de gelegenheid om met een door u samengesteld team hieraan deel te nemen.

Daarvoor moet u zich wel zo snel mogelijk inschrijven. Een team bestaat uit 2 renners en een verzorger/mental coach.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 35,-- per team, meerdere teams per sponsor is mogelijk, voor 2 avonden spektakel.

Het evenement zal dus 2 avonden in beslag nemen, vrijdag 20 en zaterdag 21 januari, vanaf 20.00 in Café Zaal Jan van Erp.

 Aanmelden kan geschieden op de website van cafe zaal Jan van Erp,  www.cafezaaljanvanerp.nl
 

Wij rekenen op vele positieve reacties om er 2 mooie spectaculaire avonden van te maken.

 

Met dank en vriendelijke groeten,

 Maarten Hermans/Donny Abbenes

Marijn v/d Heijden/Tom Vermeulen