111230_Futsal_FinaleHeeswijk wint Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi.
De dagen tussen kerst en oud en nieuw stonden in sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther in het teken van het eerste Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi. Tien voetbalverenigingen uit de regio die normaal hun kunsten vertonen op het veld streden nu tegen elkaar in de zaal.

Iets voor half zeven op dinsdagavond scoort Frank van Herpen namens Nooit Gedacht in de wedstrijd tegen Avesteyn de eerste treffer van het toernooi en vele goals zouden volgen.
Na twintig wedstrijden verspreid over twee dagen waren de vier halve finalisten bekend. In halve finale één versloeg Prinses Irene, BMC en in de andere kruisfinale won Heeswijk van Erp. Erp won vervolgens de strijd om de derde plaats, door BMC met 6-4 te verslaan.
De finale was dus een heuse Bernhezer derby, die lange tijd gelijk op ging. Prinses Irene kwam via Gijs van Erp op voorsprong in de eerste helft, maar vlak voor rust kwam Heeswijk via Emiel Caspers op gelijke hoogte. Na rust scoorde Turgay Arslan na een knappe individuele actie de 2-1, maar omdat Heeswijk de kansen vervolgens niet benutte bleef het tot het eind spannend. Doelman Lunenburg redde in de laatste minuut nog knap op een schot van Prinses Irene, waardoor Heeswijk uiteindelijk de sterkste bleek en zo dus het toernooi op haar naam schreef.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie van het Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi, met spannende wedstrijden, goede scheidsrechters, mooie goals, veel bezoekers en uiteindelijk Heeswijk dus als winnaar. De organisatie bedankt de deelnemende teams, de sponsoren en vrijwilligers die dit toernooi mede tot een succes hebben gemaakt. Graag zien we iedereen daarom eind 2012 weer terug voor de tweede editie van het Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi!