Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

120110ClubjacksDankzij een viertal sponsoren en een bijdrage van de Vrienden van Voetbalvereniging Heeswijk deed zich de unieke gelegenheid voor dat alle leiders en begeleiders bij Voetbalvereniging Heeswijk in een nieuwe clubjack gestoken konden worden. Nog niet eerder kwam zo´n mooie situatie voor dat alle vrijwilligers zich konden presenteren in dezelfde outfit. Afgelopen zondag werden ze feestelijk uitgereikt en gingen ze massaal op de foto.

Volgens voorzitter Peer Verkuijlen is de basis voor de vereniging de vele actieve vrijwilligers en de steun van de sponsoren die de club een warm hart toedragen. "Wat we samen als vereniging doen is maatschappelijk van grote waarde" aldus de voorzitter.

Dankzij de sponsoren, Movianto uit Oss, Heesakkers Beton, Gebr. Dijkhoff & Zn. en Fleetservice Cranen en een bijdrage van de Vrienden van Heeswijk konden de jacks aangeschaft worden. Hiermee komt duidelijk de binding van de sponsoren met de club tot uiting maar zeker ook de waardering voor de vele vrijwilligers die elke week in touw zijn. Met deze eenduidige herkenbare outfit wordt de verbondenheid nog eens versterkt.

Tijdens de drukbezochte bijeenkomst werd veel waardering en dank uitgesproken voor dit initiatief.