Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvHeeswijkOp zondag 8 januari hield vv Heeswijk haar nieuwjaarsreceptie. Peer Verkuijlen sprak alle aanwezigen toe. "Namens het bestuur wens ik allen en alle naasten, een bijzonder gezond, actief, gelukkig en sportief jaar toe, met heel veel inspiratie en heel veel plezier, genegenheid, betrokkenheid en solidariteit. Dat is nodig, we hebben elkaar nodig in wat economisch moeizamere tijden. Ik ga niet somberen hierover maar geloof juist in alle positieve energie die er is om er met z´n allen alle goeds van te maken."

Wat hebben we een geweldige periode achter de rug, ons jubileumjaar met de kampioenschappen van twee 1e seniorenteams, dames en heren, de promoties, 4 juniorenteams kampioen en onze vernieuwde accommodatie. Er is afgelopen jaar veel gezegd en vanwege ons volle programma zal ik er nu niet veel meer aan toevoegen, behalve dat ik nogmaals wil zeggen dat we trots zijn op André, onze André, die afgelopen jaar Koninklijk werd onderscheiden voor zijn verdienste voor onze club.

Ik wil dank en waardering uitspreken aan allen, jullie allen die er zo´n geweldig jaar van gemaakt hebben. Dank aan de harde werkers, sponsoren en obligatiehouders. Voor de finishing touch wil ik dank zeggen aan het bedrijf Voets-Donkers door wiens steun we afgelopen week nog een professionele koelruimte hebben kunnen realiseren.

Zoals gezegd, dank aan alle sponsoren, onze hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff voor het opnieuw aangaan van een 5 jarige sponsorperiode, aan VIKING Entertainment voor een 3 jarige sponsorperiode als 2e sponsor, aan alle andere sponsoren die ondanks de moeilijkere tijd voor bedrijven ons in verschillende vormen blijven steunen, en dank aan onze Vrienden en onze Stichting Dorpszeskamp.

Heel veel mensen die zich belangeloos als vrijwilliger inzetten en de steun van sponsoren die onze club een warm hart toedragen, dat vormt de basis van onze bestaansmogelijkheid. Dat is voor onze samenleving maatschappelijk zeer van belang en daar is ook veel waardering voor.

Ook een moeilijkere tijd in andere zin kregen we voor de kiezen met het verlies van onze actieve vrijwillige medewerkers, Cees van Lieshout en Jo van Zutphen. We hebben daar met pijn maar waardig afscheid van moeten nemen. En daarnaast betreuren we ook het verlies van leden die in het verleden zeer voor onze club in touw waren. Aan allen zijn we oprechte dank verschuldigd.

Er zijn veel jubilarissen dit jaar, 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar en zelfs weer 60 jaar;

25 jaar lid zijn: Wilco Kuijs, Peter van Lee, Kristen van Creij en Cris-Stan van Daal
40 jaar lid zijn: Marcel van Rosmalen, Dirk van Esch, Ad van der Pas, Theo van de Berg
50 jaar lid zijn Gerrie van de Broek en Hans van de Broek
60 jaar lid is Piet van de Heijden.

We hebben onze supervrijwilliger Jo Manders waar we de Pluim van de Club voor uitreiken.

We nemen afscheid van Elke van Daal als secretaresse van het bestuur en we hebben Frank Dobbelsteen die maar liefst meer dan 250 wedstrijden in het 1e herenteam speelde.

En dan nog iets heel bijzonders. We steken alle leiders/begeleiders in een nieuwe clubjas. Ongekend en uniek dankzij de steun van een viertal sponsoren Cranen Fleetservice, Heesakkers Beton, Movianto en Gebr. Dijkhoff. Ook door de Vrienden van Voetbalvereniging Heeswijk is een belangrijke financiële bijdrage verstrekt. We maken een groepsfoto van deze bijzondere gelegenheid.

Tot slot nog even dit;

Ik ben er trots op dat we als vereniging dit met elkaar zo kunnen doen. Dat moeten we zo houden.Ik roep iedereen op om ook in 2012 met respect met elkaar en anderen om te blijven gaan. Hier, maar ook op het veld, op de tribune en langs de lijn. Ondersteun de teams positief met positieve aanmoedigingen in woord en gebaar. We koesteren een goede naam als vereniging dat is goed en ook nodig. Samen houden we de naam van Voetbalvereniging Heeswijk hoog.

Peer VerkuijlenVoorzitter Voetbalvereniging Heeswijk