Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

120310Antwan_van_RijnUntitled_1RKSV Avesteyn heeft voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken in de persoon van Antwan van Rijn. Zijn voorganger Dennis Janssen had nl. eerder aangegeven vanwege drukke werkzaamheden zijn contract niet te kunnen verlengen.

 Antwan was een begenadigd voetballer. Hij speelde tot zijn 21e bij FC Den Bosch. Daarna speelde hij vier jaar in de hoofdklasse, bij BVV Den Bosch en OJC Rosmalen om vervolgens bij zijn eerste liefde, Nooit Gedacht terug te keren. Bij deze club begon ook zijn trainersloopbaan. Momenteel is Antwan trainer van Prinses Irene 2 uitkomend in de 1e klasse reserve. Daarvoor was de 40-jarige Geffenaar nog assistent bij het 1e van TOP Oss amateurs en tegelijkertijd trainer van het 2e elftal.

Antwan is een ambitieuze trainer die bewust voor onze voetbalvereniging heeft gekozen. Wij denken dan ook dat hij een zeer geschikte kandidaat is die goed bij de huidige spelersgroep past. Met hem zetten we de ingezette lijn van het Technisch Beleidsplan voort. Antwan is in het bezit van oefenmeester 2 (UEFA B).

 Het bestuur van Avesteyn wenst hem alle succes toe in zijn nieuwe functie.