Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

2012-03-11_Wittenhorst_-_HeeswijkHeeswijk verliest opnieuw van Wittenhorst.
Na een goede hervatting van de competitie na de winterstop (10 punten uit 4 wedstrijden) stond vandaag de topper tegen Wittenhorst op het programma. In een wedstrijd met weinig kansen voor beide doelen won de meest efficiënte ploeg, Wittenhorst. Meer fotos

Beide ploegen begonnen enthousiast aan de wedstrijd. De bal en het veld werkte echter niet mee aan een kwalitatief hoogstaande wedstrijd. Hierdoor ontstond een slordige wedstrijd met verkeerde passes over en weer. Heeswijk had een optisch overwicht maar dit resulteerde niet in grote kansen. Wittenhorst speelde zeer gegroepeerd en loerde vooral op de counter. In de 39ste minuut leverde dit het enige doelpunt van de middag op. De linksbuiten van Wittenhorst kreeg halverwege de helft van Heeswijk de bal aangespeeld, kapte naar binnen en schoot vanaf 16 meter in de korte hoek binnen.

In de 2de helft probeerde Heeswijk met man en macht de gelijkmaker te forceren. Wittenhorst trok zich massaal terug rond de eigen zestien en beperkte zich tot het verdedigen van de voorsprong. Heeswijk was niet bij machte om de muur van de thuisploeg te doorbreken, waardoor grote kansen uitbleven. Enkele scrimmages voor het doel leidden niet tot het gewenste resultaat vanuit Heeswijks perspectief, waardoor Wittenhorst de nieuwe virtuele koploper is in de 2e klasse H.

Zo leed Heeswijk dus de eerste nederlaag van 2012 waar een puntendeling de verhoudingen beter weer had gegeven. Volgende week speelt Heeswijk thuis tegen de ploeg in vorm SSS ’18.