Voetbal

2012-03-18_Heeswijk_-_SSS18Heeswijk verspeelt punten tegen SSS ‘18.
Voetbalvereniging Heeswijk verspeelde zondagmiddag voor de tweede week op rij punten in de 2e klasse H. Nadat vorige week nipt werd verloren van Wittenhorst (1-0) was het nu SSS ’18 dat een punt stal in Heeswijk. Na 90 minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Meer fotos

De eerste kans van de wedstrijd was er één voor de bezoekers uit Overloon. Spits Van Raaij werd bereikt met een lage voorzet, maar kreeg zijn schoen niet voldoende tegen de bal en dus kon men in Heeswijk opgelucht adem halen. Na die ‘wake up call’ nam Heeswijk het initiatief en gaf dat in de eerste helft niet meer af. De beloning kregen de blauwwitte op slag van rust. Mark Dobbelsteen zag zijn vrije trap in eerste instantie geblokt worden, maar de rebound kegelde de middenvelder wel binnen en zo mocht Heeswijk met een lekker gevoel de kleedkamer in voor de rust.

Na de thee bleef Heeswijk het betere van het spel houden. Turgay Arslan had dé mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar miste oog in oog met de doelman van SSS. Een dure misser bleek later, in de 89ste minuut viel namelijk alsnog de gelijkmaker. Stan van Raaij ontglipte de buitenspelval en kon de bal over doelman Lunenburg in het doel lobben. SSS vierde de gelijkmaker als een kampioenschap, Heeswijk droop gedesillusioneerd af.